TGI Friday`s - Kungsträdgården

TGI Friday's Kungsträdgården söker ny serveringspersonal.

Beskrivning;

Vare sig du är en kock, servitör, bartender eller assistent, kommer du att inspirera våra gäster att överträffa deras förväntningar. Du kommer att motivera dina kollegor till positivitet och energi, och skapa en rolig och livlig atmosfär i restaurangen. Du måste vara en anhängare av dina anställda och främja ett gott samarbete mellan alla.

Dessutom kommer du utföra dina arbetsuppgifter i enlighet med konceptet normer och filosofier, och följa företagets värderingar.


Servitör/ Servitris

I ditt arbete ingår följande; Föreslå spännande mat och fantastiska drinkar till våra gäster och då att använda dig av ditt goda kunnande ämnet. Med ditt humör och unik personlighet, kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både andra anställda och dina gäster. Du måste vara tillgänglig för gästernas olika önskemål och viljan att alltid göra något speciellt för att skapa en unik och underbar matupplevelse.


Bartender;

I ditt arbete ingår följande; att du föreslår och skapar underbara och goda drinkar som vi på T.G.I. Friday´s är känd för över hela världen. Du bör ha goda flair kunskaper för att kunna underhålla dina gäster. Med ditt humör och unik personlighet, kunna skapa en varm och trevlig atmosfär för både andra anställda och dina gäster. Du måste vara tillgänglig för gästernas olika önskemål och viljan att alltid göra något speciellt för att skapa en unik och underbar matupplevelse . Du bör ha kunskaper inom bartender yrket, och ha intresse för flairing. En grundläggande barkurs är ett plus.


Kökspersonal;

I ditt arbete ingår följande; Du bör kunna laga fantastisk mat i enlighet med våra recept och standard. Du skall se till att maten tillagas så att den är attraktiv och inbjudande för våra gäster. Du bör även vara intresserad av att följa våra strikta riktlinjer för egenkontrollsprogram/ matsäkerhet. Genom att vara öppen och positiv för eventuella problem som kan uppstå, kommer du att lösa dem efter bästa förmåga. Du bör vara bra på att ta egna initiativ och kunna ha ett gott samarbete med övriga kollegor, allt för att skapa en vinnande miljö.


Värd/värdinna;

I ditt arbete ingår bland annat att du är vårt ansikte utåt dvs. den första och sista personen gästen träffar under sitt besök hos oss på T.G.I. Friday´s. Du bör skapa ett positivt första intryck av restaurangens gästfrihet, bra service och höga standard. Du kommer att samordna väntelistan, och visa gäster till deras bord.

Du vill ge våra gäster ett varmt välkomnande när de först anländer, titta efter om de har speciella önskemål och ge ett varmt farväl när de lämnar restaurangen.


Runners;

 Du kommer att arbeta som servisens högra hand. Du måste se till att gästen alltid kommer till en restaurang som är ren och snygg och att det ser inbjudande ut. Du kommer att gå ut med mat och dryck och städa upp bordet när gästerna har gått. Du kommer att vara bra på att ta egna initiativ till att underlätta för dina medarbetare detta kommer att skapa en gemensam och effektiv miljö.

Vi ser gärna sökande från Hotel och restaurangskola.

 

 

 

Examina

 • Orienterad och serviceinriktad, verkligen intresserar sig för gästernas upplevelse
 • God samarbetsförmåga
 • Integritet och lojalitet
 • Bra på att öka försäljning
 • Kan arbeta effektivt och professionellt i ett mycket högt tempo
 • Intresse att påverka ditt egna arbete genom att delta aktivt och kreativt med service utveckling
 • Vara energisk och flexibel under rusningstid
 • Kunna hantera hög arbetstakt och arbeta strukturerat med många saker samtidigt.


VI ERBJUDER;

 • Gedigen utbildning och uppföljning
 • Trevlig och bra arbetsmiljö
 • Trevliga omgivningar med vänliga människor
 • En utmanande position i en spännande internationell miljö
 • Möjlighet till ytterligare utveckling och framsteg inom kedjan
 •  Lön enligt fackliga avtal

 

Dela på:
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-02-28
Tillträde:
2018-01-22
Kontaktpersoner:
Jorge Herrera
tfn: +46 733668353
Företagets hemsida:
http://www.fridays.se
Tillbaka till toppen