Starbucks Sverige

Söker du en ny utmaning?

Starbucks söker just nu flera Skiftledare till Stockholmsområdet!

Starbucks i Stockholm söker dig som älskar att ge kundservice utöver det vanliga! 

Sarbucks grundades 1971 i Seattle och har sedan dess jobbat med att på etiskt vis köpa de bästa kaffebönorna som går att finna och rosta dem till perfektion.

Inspirationen kommer från Italien som Howard Schultz (nuvarande chairman, president och CEO) besökte 1983. Han fick där visionen om att ta med en del av denna rika kaffekultur hem till USA och skapa 'a third place', en plats mellan hem och jobb där man kan ha en stund för sig själv eller umgås med vänner och familj.

Idag, med över 21 000 kaféer i 65 länder, är Starbucks världens främsta kafferosteri och återförsäljare av högkvalitetskaffe.

 

 

Du som SKIFTLEDARE på Starbucks är en person som har ett högt eget driv. Du är en utåtriktad person med en entusiastisk och engagerad ledarstil. Arbetsplatsen är din scen och du kan inte tänka dig ett roligare jobb än att servera kaffe och samtidigt hålla kundbemötanden i världsklass. Du är ”hands on” och är van vid att arbeta oregelbundna tider och trivs som bäst i en miljö med högt tempo. Som person har du mycket energi och tar gärna intiativ till att lösa problem, du är driven, strukturerad och resultatorienterad. Du beskrivs som en "enkel person" som ofta får höra att du besitter hög social kompetens och har lätt till skratt.

Som SKIFTLEDARE planerar och leder du ditt arbetsskift. Du arbetar tillsammans med dina Baristas bakom baren och servar våra kunder. Skiftledaren är den som ska se till att teamets arbete flyter, att alla är på rätt plats och att uppsatta rutiner efterföljs. Som skiftledare är du tillsammans med Store Manager viktiga förebilder för personalen. I ditt ansvar ligger att löpande hålla utbildningar för dina baristas i kaffekunskap och drift. Du trivs med stort ansvar och vill aldrig göra någon besviken – allra minst dig själv!

För att trivas i rollen som SKIFTLEDARE tror vi att följande punkter passar in på dig:

  • Du är villig att jobba hårt för att nå högt uppsatta mål
  • Du älskar att ge personlig service i världsklass
  • Du utmanas av att coacha andra att bli bäst på service!
  • Du trivs som bäst när det går undan!
  • Du älskar att möta nya männsikor
  • Du hanterar både det svenska och engelska språket – både i tal och skrift.
  • Du har inte bara möjlighet, utan ser det som en stor förmån att kunna resa på utbildningar och sammankomster både i Sverige och utomlands.
  • Du kan se dig själv göra karriär på Starbucks!

Arbetet ger möjlighet till varierad arbetstid belagd på både dag, kväll och helg. Tjänsterna är belagda på 30-40 h/veckan och lön enligt HRF.

Vi vill erbjuda dig en spännande och kreativ arbetsmiljö.

Om du lovar oss ditt engagemang – så lovar vi att ge dig de rätta verktygen till att vidareutvecklas!

 

Ansök

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden – så skicka din ansökan redan idag för att inte missa den här chansen!

Vår samarbetspartner Infinity är det rekryteringsbolag som kommer ansvara för rekryteringsprocessen.
Vänligen kontakta Stina Koskijev för frågor kring tjänsterna eller processen. Tlf: 073 391 77 74 eller starbucks@infinityhr.seDela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Tillsvidareanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Skift
Sista ansökningsdag:
2018-03-04
Tillträde:
Snarast
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Stina Koskijev
mob: +46 733917774

Företagets hemsida:
http://www.starbucks.se
Tillbaka till toppen