Starbucks Sverige

Barista Starbucks Mood Galleria

Barista Starbucks Mood Galleria

#tobeapartner

Starbucks i Mood Galleria befinner sig i tillväxt och vi söker ständigt efter nya talanger, eller partners som vi kallar våra medarbetare. Att vara en Starbucks partner innebär att ha möjlighet att vara något mer än en anställd (#tobeapartner). På Starbucks finns det stora möjligheter att växa som person, i din karriär och i din omvärld. Att arbeta på Starbucks innebär att du har möjlighet att bli ditt allra bästa och att vara en del av någonting större och att du har möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

På Starbucks strävar vi efter att skapa en kultur som värdesätter och respekterar mångfald och integration. Vårt mål är att bygga en mångsidig arbetsstyrka, öka kompetens, forma en kultur av integration och utveckla ett mångsidigt nätverk av människor som bidrar till våra mål. Vår välkomnande arbetsmiljö uppmuntrar partners att samarbeta med varandra och göra Starbucks en plats de ser fram emot att arbeta på varje dag.

De roller som finns på Starbucks är Barista, Skiftledare, Assisterande store manager och Store manager. Många av Starbucks partners gör karriär inom företaget och avancerar från Barista till Store Manager, andra arbetar hos oss på deltid som antingen Barista eller skiftledare. Det som förenar våra partners är passionen för service och mänskliga möten. Eller som det kan uttryckas på engelska: "Starbucks doesn’t see itself as a company of people serving coffee. We’re a coffee company that serves people."

Just nu tar vi emot ansökningar för tjänsten barista. Sista dag för ansökan är 28 februari.

Starbucks har kollektivavtal och erbjuder lön och övriga villkor enligt HRF kollektivavtal.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018-02-22
Tillträde:
Enl. överenskommelse
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Företagets hemsida:
http://www.starbucks.se
Tillbaka till toppen