Starbucks Kista

Skiftledare Starbucks Kista

Starbucks Kista söker skiftledare

Är du den vi söker?�

Vi söker nu efter en ny kollega, en skiftledare som önskar att ge våra gäster en upplyftande dag.

Vi är måna om att rekrytera rätt person som har rätt passion. Tidigare erfarenhet av barista-yrket är en fördel, men absolut inget krav då vi erbjuder en baristautbildning genom Starbucks globala utbildningsprogram.

Att arbeta inom Starbucks
Att vara en Starbucks partner (medarbetare) innebär att ha möjlighet att vara något mer än en anställd. På Starbucks finns det stora möjligheter att växa som person, i din karriär och i din omvärld. Att arbeta på Starbucks innebär att du har möjlighet att bli ditt allra bästa och att vara en del av någonting större och att du har möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.

På Starbucks strävar vi efter att skapa en kultur som värdesätter och respekterar mångfald och integration. Vårt mål är att bygga en mångsidig arbetsstyrka, öka kompetens, forma en kultur av integration och utveckla ett mångsidigt nätverk av människor som bidrar till våra mål. Vår välkomnande arbetsmiljö uppmuntrar partners att samarbeta med varandra och göra Starbucks en plats de ser fram emot att arbeta på varje dag.

Just nu tar vi emot ansökningar för rollen som SSV (Skiftledare) till vår butik Starbucks Kista i Stockholm.

Karriärmöjligheter
De roller som finns på Starbucks är Barista, Skiftledare, Assisterande store manager, Store manager och supportfunktioner vid vårt servicekontor. Många av Starbucks partners gör karriär inom företaget och avancerar från Barista till Store Manager, andra arbetar hos oss på deltid som antingen Barista eller skiftledare. Det som förenar våra partners är passionen för service och mänskliga möten. Eller som Starbucks CEO uttrycker sig (på engelska):
- "We are not into coffee business serving people, we are into people business serving coffee"

Avtal och förmåner
Starbucks har kollektivavtal och erbjuder lön och övriga villkor enligt HRF kollektivavtal.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela på:
Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Provanställning
Anställningsgrad:
Deltid
Arbetstider:
Varierande arbetstid
Sista ansökningsdag:
2018.04.01
Tillträde:
Omgående
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm, kista
Kontaktpersoner:
Sihem Altinsöz
tfn: +46 727327230
mob: +46 727327230

Företagets hemsida:
http://www.starbucks.se
Tillbaka till toppen