Burger King

Burger King Arendal søker motivert og effektiv

Renholder deltid

I alle våre søknadsprosesser vil vi som arbeidsgiver i hovedsak kommunisere med søkere til ledige stillinger på E-post.  Skulle du motta en  SMS  med en lenke hvor du blir bedt om å  oppgi Bank-id, er den ikke fra oss. Flere organisasjoner blir i dag utsatt fra det som kalles «phising».

 

Gode gjesteopplevelser i Burger King begynner med rene restauranter og et rent kjøkken. Derfor er stillingen som renholder en av de viktigste rollene i restaurantene våre. Som renholder i Burger King arbeider du i hovedsak utenom restaurantens åpningstid. Du har ansvar for å rengjøre gjesteareal, kjøkken og kjøkkenutstyr.

For å lykkes i jobben er det viktig at du er selvstendig, grundig i din arbeidsutførelse og effektiv.

Vi ser etter deg som er pålitelig, nøyaktig og som har et øye for detaljer. Har du også godt humør og stor ansvarsfølelse, vil du med stor sannsynlighet passe inn hos oss. God fysikk er heller ingen ulempe da det kan være noen tunge løft innimellom.

Det er en fordel å snakke godt norsk, men engelsk går også bra. Du må gjerne ha erfaring fra renholdsarbeid fra før, men dette er ikke et krav da du vil få full opplæring og kontinuerlig oppfølging hos oss.

Arbeidstid er utenom åpningestid og 6 timer pr dag. Du må være ferdig senest kl 08.00, men om du ønsker å starte arbeidet kl 23.30 vil du være ferdig 05.30. Stillingen er primært i helg.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og gode rabattordninger.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss da gjerne en søknad.

 

Del på:

Fylke:

  • Agder

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Natt

Søknadsfrist:

08.08.2021

Arbeidssted:

Stoa, Arendal

Adresse:

Sørsvannsveien 4B 4848 Arendal