Peppes Alta

Peppes Pizza Alta trenger servitører i 20% stilling

Servitør

Vi trenger effektive og fremoverlente servitører til vår flotte restauranten i Alta!

Peppes Pizza har eksistert i 52 år, og i Alta har vi vært siden 2010. Vi har en stor restaurant med plass til 130 gjester. Vi har også stor omsetning på både takeout og levering og omsetter for årlig for 14 millioner netto. Vi opplever økning i antall gjester som kommer til oss og vi har derfor behov for to servitører som kan jobbe i 20% stilling. Stillingen vil i all hovedsak være forbeholdt helger og ettermiddag og arbeidstiden vil variere. Det er også en fordel om du er tilgjengelig for ekstra vakter når det oppstår situasjoner som krever det. Du vil også jobbe mer i ferieavvikling som for eksempel sommerferie.

Vi er 14 ansatte fra alderen 14år til 31år, og vi har en miks av kulturer og religioner - respekt og forståelse er derfor noe vi setter høyt hos oss. Vi jobber tett sammen, og det er derfor viktig at du trives sammen med andre. Selv om vi er flere på jobb samtidig, så er det svært viktig at du som vår servitører evner å ta egne avgjørelser til det beste for vår restaurant. Som vår nye servitør vil du være vårt ansikt utad, og det er derfor viktig at smile sitter løst og at du ikke er for innesluttet. 

Som servitør hos oss må du kunne håndtere flere oppgaver på en gang og stress er din beste venn. Vi har en stor restaurant og det er derfor ofte at store grupper kommer på drop in til oss - noe vi synes er helt supert. Ettersom vi har alkohol servering i vår restaurant er det viktig at du har fylt 20 år. Det er også en stor fordel om du har tidligere erfaring fra bransjen, men ikke ett krav. Det er viktig at du er ditt ansvar bevisst og skjønner at våre gjesters opplevelse av besøket avhenger av deg og din evne til å få gjestenet til å føle seg velkomne. Du er den første de møter og den siste de ser før de drar og det er derfor en selvfølgel at du alltid er påskrudd og klar til å ta de i mot.

Kort oppsumert så ser vi etter deg som
- Er effektiv og evner å se eget arbeid
- Kan ta ansvar for egen vakt og jobbe selvstendig
- Er fremoverlent og ikke redd for å ta egne avgjørelser
- Har godt humør
- Har fylt 20år eller fyller det i nærmeste fremtid
- Ønsker å gi gjestene våre den beste opplevelsen!
- Snakker flytende norsk

Hva kan vi tilby?
- Ungt og pulserende arbeidsmiljø
- Gode personalrabatter
- Ansattgoder gjennom tradebroker samt 30% rabatt på alle Delys spisesteder
- Lønn etter avtale
- Inkluderende og herlige kollegaer

 

Dersom dette er en beskrivelse av deg så send oss en cv og søknad på mail tonje.iversen@peppes.no. eller vi rekruteringsportalen. Intervju og ansettelser vil foregå fortløpende så det gjelder å søke allerede nå. 

Del på:

Fylke:

  • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Kontaktpersoner:

Tonje Bohr Iversen

tlf: +47 93060295

Adresse:

Marketsgata 21 9510 Alta